Guga Baul gidst je door mooiste Belgische steden in Keytrade Bank Virtual City Runs

Dankzij de Keytrade Bank Virtual City Runs kan je vanaf het paasweekend tot half juni gratis deelnemen aan virtuele looptochten van 5 of 10 km door enkele van Belgiës mooiste steden. Leuven mag op vrijdag 2 april de spits afbijten. De stem van Guga Baul zal je begeleiden tijdens je virtuele run. Of is het Jeroen Meus of Rik Torfs die je hoort?

Met de Keytrade Bank Virtual City Runs doorkruis je Leuven (2 t.e.m. 5 april), Hasselt (16 t.e.m. 18 april), Gent (30 april t.e.m. 2 mei), Oostende (13 t.e.m. 16 mei), Antwerpen (28 t.e.m. 30 mei) en Brussel (11 t.e.m. 13 juni). Je loopt niet écht door de straten van deze steden, al zal het wél zo aanvoelen. Met dank aan Guga Baul. Hij is je persoonlijke audiogids en vertelt je op zijn eigen onnavolgbare en grappige wijze over alle hotspots waar je virtueel langs loopt tijdens de Keytrade Bank Virtual City Runs.

Guga staat er niet alleen voor. In elke stad krijgt hij gezelschap van bekende inwoners of mensen die er geboren zijn of er hun professioneel leven leiden. In Leuven zijn dat onder andere chef-kok Jeroen Meus, professor Rik Torfs, ex-burgemeester Louis Tobback en wielercommentator Michel Wuyts. Of misschien is ook dat virtueel? Met een topimitator als Guga zal het alleszins lijken alsof al deze bekende Leuvenaars met je meelopen op 2, 3, 4 of 5 april. Ook in de andere steden zullen enkele bekende en heel herkenbare stemmen je tijdens je virtuele tocht vermaken met leuke weetjes en verhalen over hun stad.

Je kan in elke stad kiezen voor een run van 5 of 10 km. Starten doe je vanaf je eigen voordeur of waar je ook maar wil. Zolang je het maar coronaveilig houdt. Het enige wat je nodig hebt, is de revolutionaire loop-app MyTrace. Die zorgt in deze lockdowntijden voor een levensechte ‘event experience’.

Naast Guga Baul en zijn alter ego’s als audiogids kan je via MyTrace ook persoonlijke boodschappen van je supporters horen en live-updates ontvangen over je tussentijden en positie in je wave. Wave? Ja, want op exact het moment dat het virtuele startschot weerklinkt en jij je voordeur uitstapt en aan je Keytrade Bank Virtual City Run begint, zullen elders vele andere lopers exact hetzelfde doen.

Inschrijven voor de Keytrade Bank Virtual City Runs is gratis. Schrijf je nu in voor de Keytrade Bank Virtual City Run van Leuven en maak er een sportief en ‘stemmig’ paasweekend van! Om de twee weken staat er een nieuwe run/stad op het programma.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?