Grootste loopcommunity van het land daagt je uit

Wil je heel graag beginnen te lopen, maar heb je het o zo moeilijk om te starten? Start 2 Run, de grootste loopcommunity van het land, probeert je op een creatieve manier te motiveren.

Vorige week werd de nieuwe Start 2 Run-website gelanceerd. Evy Gruyaert (die trouwens ook in het maartnummer van running.be verschijnt, vanaf donderdag in de winkel) is nog steeds het uithangbord en geeft op de homepage een woordje uitleg bij de insteek van dit project. “Via deze community wil ik je inspireren, soms iets meer achter je veren zitten en er altijd voor je zijn als je vragen hebt of extra steun kan gebruiken. Laat me je uitdagen om jouw grenzen te verleggen. Ik zorg voor extra motivatie door leuke partners te zoeken die jou een uniek cadeau willen geven.”

En met die laatste zin komen we meteen bij een van de belangrijkste troeven van deze community. Evy schotelt de ruim 300.000 leden tal van leuke loopuitdagingen voor. Wie die tot een goed einde brengt, kan een mooie prijs in de wacht slepen. Wie de eerste uitdaging met succes afrondt (voor 12 maart 3 trainingen registreren via de Start 2 Run-app) maakt bijvoorbeeld kans op een Polar M200, loopschoenen van Asics en een jaarabonnement van running.be magazine.

Breng dus snel een bezoekje aan de nieuwe website, download de app en geef jezelf een extra beloning in ruil voor al die trainingsarbeid. Veel succes!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?