Gratis voor nieuwe abonnees: Wowow Dark Jacket 3.2

Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer het Dark Jacket 3.2 van Wowow gratis bij.
Running.be magazine is het lijfblad van de Vlaamse loper. Tweemaandelijks krijg je nieuwe inspiratie op vlak van training, materiaal, voeding en (mentale) gezondheid. Daarnaast informeren we je over de leukste loopevents en lees je motiverende interviews met bekende Vlamingen en reportages over recreatieve lopers met een boeiend loopverhaal. Running.be is er zowel voor de beginnende loper met tal van nuttige tips & tricks als voor de ervaren loper die nog meer uit zijn of haar loopsessies wil halen. 
Cadeau: Wowow Dark Jacket 3.2
Of je er nu vroeg op uittrekt, je training steeds ’s avonds afwerkt of gaat lopen op een donkere dag: een goede zichtbaarheid is cruciaal om veilig op pad te gaan. Dankzij het Dark Jacket 3.2 van WOWOW val je op in het verkeer en houd je je loopsessies veilig. 
Het lichte en compacte vestje heeft zowel voor- als achteraan LED-lichtjes en reflecterende delen voor een betere zichtbaarheid. Het Jacket is verkrijgbaar in 3 maten en bovendien aanpasbaar met velcro, zodat het vestje je loopbeweging niet hindert. De fluogeel ademende mesh stof waarvan het vestje gemaakt is, verhoogt zowel het draagcomfort als je veiligheid.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.