Gratis voor nieuwe abonnees: Nathan Quickstart 3L

Lezers die een jaarabonnement nemen op RunningBE magazine krijgen er nu de Nathan Quickstart 3L (t.w.v. 39,95 euro ) gratis bij.

De Nathan Quickstart 3L is een ultralichte racevest en is volledig op maat verstelbaar voor een optimaal comfort. De rugzak heeft een ademend mesh en slimme opbergruimte voor je smartphone, cash, sleutels en andere essentials. Deze Quickstart beschikt over een drinkzak van 1,5 liter (inbegrepen) en heeft een totale opslag van 3 liter. In de twee voorvakjes kan je telkens een soft flask kwijt en aan de achterzijde heb je een afsluitbare zak voor extra kleding en andere benodigdheden. De Quickstart 3L heeft een shirtachtige pasvorm met een zeer licht ademende structuur, sneldrogend materiaal en zachte riempjes om schuurplekken te vermijden.

Eigenschappen

  • Inclusief 1L reservoir
  • Opbergcapaciteit 3L
  • Verstelbare banden aan voor- en zijkant
  • Zak met rits op de rug
  • Opbergruimte aan de voorzijde
  • Zachte banden om schuren en irritaties te voorkomen

 

Nathan Sports

Al meer dan 40 jaar levert marktleider Nathan hardloopaccessoires die voor lopers het belangrijkste zijn – met intuïtief design, comfort, kwaliteit en doordachte opbergmogelijkheden: www.nathansports.com.

 

RunningBE brengt je graag gezond in BEweging. BEweeg jij met ons mee? Scoor dan nu je voordeel en neem een jaarabonnement op RunningBE magazine, of maak kennis met RunningBE via ons proefabonnement.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?