Gratis voor nieuwe abonnees: BLACKROLL x Runners’ lab-edition producten

Scoor je voordeel en krijg iedere twee maanden running.be in je brievenbus. Nu met de BLACKROLL x Runners' lab - Set of Foamroller als welkomstgeschenk. Of geniet van een financieel voordeel met onze vernieuwde abonnementsformules.
Running.be magazine is het lijfblad van de Vlaamse loper. Tweemaandelijks krijg je nieuwe inspiratie op vlak van training, materiaal, voeding en (mentale) gezondheid. Daarnaast informeren we je over de leukste loopevents en lees je motiverende interviews met bekende Vlamingen en reportages over recreatieve lopers met een boeiend loopverhaal. Running.be is er zowel voor de beginnende loper met tal van nuttige tips & tricks als voor de ervaren loper die nog meer uit zijn of haar loopsessies wil halen.
Alles wat je nodig hebt voor een effectieve zelfmassage 
BLACKROLL is de expert op gebied van fasciatraining en biedt een ruim assortiment aan functionele tools die het herstel bevorderen én blessures helpen voorkomen. Samen met loopspeciaalzaak Runners’ lab ontwierpen ze een special edition. Kies je voor een abonnement van 1 jaar (6 nummers)? Dan krijg je de BLACKROLL STANDARD (t.w.v. 29,90 euro) gratis. Kies je voor een abonnement van 2 jaar (12 nummers)? Dan ontvang je de exclusieve BLACKROLL Set (t.w.v. 61,70 euro) als welkomstgeschenk. 
Abonnement van 1 jaar

De BLACKROLL® STANDARD is de foamroller waarmee BLACKROLL internationaal bekend werd. Het draagt bij tot een vlot herstel na je training of wedstrijd doordat het je spieren en bindweefsel doeltreffend losmaakt. 
Abonnement van 2 jaar

De BLACKROLL® Set bestaat uit de TWIN, BALL 08 & MINI FLOW: de TWIN foamroller is een tool voor een vlakke en selectieve zelfmassage door middel van huidstimulatie. Het is ideaal om onder meer de wervelkolom en kuiten te bereiken, alsook om het weefsel te stimuleren en de bloedcirculatie te verhogen. De BALL 08 is multi-inzetbaar: de massagebal is geschikt voor een zelfmassage van alle lichaamsdelen en een handige trainingstool om je spieren mee te ontspannen en te versterken. Bovendien is de kleine massagebal erg handig om mee te nemen. Tot slot bevat de Runners’ lab Edition ook de praktische MINI FLOW, een handige kleine fasciarol voor armen, benen en voeten. Door het compacte formaat is het vooral geschikt voor actieve stimulatie van de voetzolen en – net zoals de BALL 08 – erg praktisch voor onderweg. 
Meer info via de website van Runners’ lab en BLACKROLL

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?