Gratis voor nieuwe abonnees: 2x Flexpower sportcrème voor een actieve lichaamsverzorging

Samen gezond in BEweging met runningBE: bij een nieuw abonnement op ons magazine krijg je nu twee tubes Flexpower sportcrème gratis.

Flexpower: dé sportcreme voor een actieve lichaamsverzorging

Flexpower is de ideale recovery na een flinke inspanning. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten wordt de bloedcirculatie verbeterd met soepele spieren als gevolg. Je kan de crème aanbrengen voor, tijdens of na het sporten voor een optimale, actieve lichaamsverzorging. Hoe meer Flexpower je gebruikt, hoe warmer de spieren worden en hoe meer je de bloedcirculatie stimuleert. De sportcrème heeft een frisse en neutrale geur, is duurzaam en 100% vegan.

Uitgelichte eigenschappen:
* Verbetert de bloedsomloop
* Heerlijk frisse geur, zonder menthol
* Trekt snel in en plakt niet aan je kleding
* Zorgt voor soepele spieren en minder spierpijn
* Maakt gebruik van enkel plantaardige ingrediënten

Over runningBE magazine

runningBE magazine verschijnt 6 keer per jaar en informeert zowel beginnende en ervaren lopers als iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents, krijgt deskundig materiaaladvies en verbetert je prestaties dankzij de juiste trainingstips, oefeningen en loopschema’s van erkende coaches. Ook op gezondheidsvlak bespreken we diverse onderwerpen: van voeding tot fysiek en mentaal welzijn.

BEweeg jij met ons mee? Neem dan nu een abonnement op runningBE magazine en ontvang 2 tubes Flexpower sportcrème gratis. Get Moving. Stay Moving.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?