Gratis paar X-Socks voor nieuwe abonnees!

Loop je graag en lees je graag over lopen? Nieuwe abonnees op running.be magazine krijgen nu een paar Run Speed Two van X-Socks als welkomstgeschenk!

Als abonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 24 ipv 29,7 euro (1 jaar abo), krijgt de zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat een paar Run Speed Two van (ter waarde van 17,95 euro) van X-Socks.

Alle X-Socks zijn gemaakt op basis van een gepatenteerde klimaattechnologie die voor een ideaal blotevoetenklimaat zorgt. In de nieuwe Run Speed Two, de opvolger van de succesvolle Run Speed One, is het voetbed aanzienlijk verbeterd. Om de voet nog beter te ventileren heeft het voetbed, dat vervaardigd is uit Mythlan, een fijne structuur van ademende en luchtige CentralFlow Aircool Stripes. Deze lopen centraal naar beneden door het AirConditioning Channel. Dit kanaal pompt de warme en vochtige lucht bij elke stap uit de schoen en trekt frisse koele lucht aan tot onder de voetzool. Hierdoor blijven je voeten droog en dus vrij van blaren. Het Skin Nodor-materiaal weert bacteriën. Een langzame afgifte van ionen activeert het effect bij een toename van lichaamswarmte activeert het effect. De ionen remmen de groei van micro-organismen en de transpiratiegeuren. Tegelijkertijd wordt het gevoelige microklimaat van de huid beschermd waardoor er geen allergische reacties optreden. De nieuwe Run Speed Two is met zijn dertien nieuwe innovatieve functies en geavanceerde combinatie van materialen de perfecte sok voor elke loper.

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 ipv 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen in het buitenland (binnen Europa) zijn 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar). Deze actie is uitsluitend geldig voor nieuwe abonnees t.e.m. 6 mei 2015, zolang de voorraad strekt. Het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt – indien de betaling tijdig in orde is – eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). Vier weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?