Gratis marathon in Antwerpen en Brussel

Alle Belgische én Nederlandse marathonlopers die opgenomen zullen worden in de marathonranglijsten van 2010 van Runner's World, kunnen ook in 2011 gratis deelnemen aan de marathons van Antwerpen en Brussel.

De Brussels Marathon. (foto alain buyck)
Dit aanbod is uniek in de wereld. De ranglijsten van Runner’s World nemen mannen op tot 2u59:59 en vrouwen tot 3u59:59 en verschijnen eind februari.

Organisator Christophe Impens ziet dit als een mooie beloning: “Voor veel marathonlopers is een tijd onder de 3 uur het ultieme doel. Hen gratis laten meedoen op onze marathons is onze manier om hen te feliciteren.”

“Wij willen hen ook laten zien dat wij twee heel mooie marathons hebben waar ook een snelle tijd mogelijk is. Net als vorig jaar nodigen we in 2011 naast de Belgische ook de snellere Nederlandse lopers uit.”

Voldoe jij aan de criteria en wil je uitgenodigd worden voor deze twee marathons? Dan heeft Golazo sports wel je volledige adresgegevens nodig. Mail dus je adresinfo voor 22 februari naar info@golazo.com. De uitnodigingen worden 2 weken na verschijning van de lijst verstuurd.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?