Gratis loopmuts voor nieuwe abonnees!

Loop je graag en lees je graag over lopen? Nieuwe jaarabonnees op running.be magazine krijgen nu een All4running-loopmuts cadeau als welkomstgeschenk. Ideaal voor de komende koudere periode!

Als jaarabonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 24 ipv 29,7 euro, krijgt de zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat een loopmuts van All4running (t.w.v. 15 euro), een ideale partner op looptochten in de herfst- en winterperiode. Deze strakke muts, gemaakt uit 90% polyester en 10% spandex, heeft een groot ademend vermogen en houdt je hoofd in alle weersomstandigheden op de juiste temperatuur. De gebrushte binnenkant zorgt voor een comfortabele pasvorm en de flatlock naden voorkomen irritatie. De muts heeft ook reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid.

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 ipv 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen in het buitenland zijn 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar). Deze actie is geldig t.e.m. 5 november 2014, zolang de voorraad strekt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?