Gratis loopmuts of ondershirt voor nieuwe abonnees!

Hou je van lopen en lezen? Neem dan nu een abonnement op running.be magazine! Nieuwe abonnees krijgen als welkomstgeschenk een ondershirt (2 jaar abo) of loopmuts (1 jaar abo) cadeau!

2 JAAR ABO
Als je een abonnement voor 2 jaar (12 nummers) neemt, betaal je slechts 40 ipv 54 euro. Als welkomstgeschenk krijg je daarbovenop een Thermal Baselayer onderhemd van Pearl Izumi ter waarde van 49,95 euro!

Het Thermal Baselayer ondershirt van Pearl Izumi is gemaakt uit P.R.O. Transfer stof met Minerale, dat voor een optimale vochtafvoer, droogtijd en geurabsorptie zorgt. Het shirt heeft een anatomische ‘close-to-body’ pasvorm, ronde hals, verlengd rugpand en UPF 30+ bescherming tegen het zonlicht. Verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL.

1 JAAR ABO
Als je een abonnement voor 1 jaar (6 nummers) neemt, betaal je 22 ipv 27 euro. Als welkomstgeschenk krijg je een Thermal Run Hat van Pearl Izumi ter waarde van 19,95 euro!

De Thermal Run Hat van Pearl Izumi is een perfecte loopmuts voor trainingen onder koudere omstandigheden en met verschillende intensiteiten. De P.R.O. Thermal stof met Minerale zorgt voor optimale warmte, droogtijd en geurabsorptie. Dankzij de reflecterende elementen ben je ook in het donker zichtbaar. Je hebt de keuze tussen een zwarte of Screaming Yellow-versie.

KENNISMAKINGSABO
Je kan ook een kennismakingsabonnement (3 nummers) nemen, waarvoor je 11 ipv 13,5 euro betaalt. 

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen in het buitenland zijn 70 euro (2 jaar), 38 euro (1 jaar) en 19 euro (0,5 jaar). Deze actie is geldig t.e.m. 24 februari. De geschenken worden thuis opgestuurd in de loop van de maand maart.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?