Gratis een marathon lopen in Antwerpen en Brussel

Alle Belgische én Nederlandse marathonlopers die opgenomen zullen worden in de marathonranglijsten van 2009 van Runner's World, kunnen in 2010 gratis deelnemen aan de marathons van Antwerpen en Brussel.

Wie opgenomen wordt in de marathonranglijsten van 2009 van Runner’s World kan gratis deelnemen in Antwerpen en Brussel. (foto alain buyck)
Dit aanbod is uniek in de wereld. De ranglijsten van Runner’s World nemen mannen op tot 2.59.59 en vrouwen tot 3.59.59 en verschijnen op 22 februari.

Organisator Christophe Impens ziet dit als een mooie beloning: “Voor veel marathonlopers is een tijd onder de 3 uur het ultieme doel. Hen gratis laten meedoen op onze marathons is onze manier om hen te feliciteren.”

“Wij willen hen ook laten zien dat wij 2 heel mooie marathons hebben waar ook een snelle tijd mogelijk is. In 2010 nodigen we voor het eerst ook de snellere Nederlandse lopers uit.”

Om uitgenodigd te worden voor de twee marathons heeft Golazo sports wel je volledige adresgegevens nodig. Mail dus je adresinfo voor 22 februari naar info@golazo.com. De uitnodigingen worden 2 weken na verschijning verstuurd.


Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?