Gratis eBook: ‘Beginnen met hardlopen’

All4running wil zoveel mogelijk mensen aan het lopen krijgen. Met een nieuw eBook neemt het de beginnende loper bij de hand. Download het hier gratis!

Wie eenmaal het loopvirus te pakken heeft, raakt het niet snel meer kwijt. Lopers vertellen maar wat graag over het plezier en de uitdaging die zij putten uit hun trainingen en wedstrijden. Dat werkt vaak aanstekelijk: niet-lopers voelen zich aangetrokken tot de running-beleving, maar aarzelen voordat zij daadwerkelijk de hardloopschoenen aantrekken. Het logische probleem is doorgaans: hoe pak ik het aan? Hoe begin ik met lopen, hoe moet ik mijn trainingen opbouwen?

All4running wil zoveel mogelijk mensen aan het lopen krijgen en biedt daarom de helpende hand. In het eBook dat gratis downloaden is, begeleidt personal trainer Niels Verwer je bij ‘je eerste stappen’ op loopgebied. Samen met hem werk je aan de juiste ‘mindset’, bouw je je conditie op en leer je een duurloop te voltooien.

Het eBook Beginnen met hardlopen is geheel gratis te downloaden op deze pagina. Start met lezen en begin aan een nieuwe uitdaging!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?