Gratis drankgordel of heuptasje voor nieuwe abonnees!

Loop je graag en lees je graag over lopen? Nieuwe abonnees op running.be magazine krijgen nu een Speed 4-drankgordel (2 jaar) of een Shadow Pack-heuptasje (1 jaar) van Nathan als welkomstgeschenk!

Als abonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 40 ipv 59,4 euro (2 jaar abo) of 24 ipv 29,7 euro (1 jaar abo), krijgt de twaalf of zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat een Speed 4-drankgordel (2 jaar; ter waarde van 42,5 euro) of een Shadow Pack-heuptasje (1 jaar; ter waarde van 22,95 euro) van Nathan.

De Speed 4 werd ontwikkeld in samenwerking met Michelle Jones, een van de beste triatletes ter wereld. Deze drankgordel bevat vier holsters met daarin telkens een flesje van 235 ml, en een klein ritszakje om bijvoorbeeld je sleutels in op te bergen. De heupriem is gemaakt uit stretchmateriaal en heeft airmesh aan de binnenkant voor meer comfort en ventilatie. De siliconenstrip aan de binnenkant van de holster biedt extra grip op de flesjes.

In het lichtgewicht Shadow Pack-heuptasje kan je makkelijk je smartphone, sleutels en geld opbergen. De elastische stretchband sluit licht. De power stretch mesh doet het Shadow Pack strak op het lichaam zitten. Het buideltasje heeft een waterbestendig ID-vak, is afgewerkt met reflecterende elementen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 ipv 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen in het buitenland (binnen Europa) zijn 70 euro (2 jaar), 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar). Deze actie is uitsluitend geldig voor nieuwe abonnees t.e.m. 4 maart 2015, zolang de voorraad strekt.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?