Gratis BUFF Face Mask voor nieuwe abonnees!

Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er nu een BUFF Face Mask gratis bij.
Running.be magazine is het lijfblad van de Vlaamse loper. Tweemaandelijks krijg je nieuwe loopinspiratie op vlak van training, materiaal, voeding, events & veel meer. Running.be is er zowel voor de beginnende loper met tal van essentiële tips & tricks als voor de ervaren loper die nog meer uit zijn of haar loopsessies wil halen. 
Veilig lopen met het BUFF Face Mask 
Wereldwijd is een gezichtsmasker een essentieel accessoire geworden om veilig te winkelen, je te verplaatsen en te dragen tijdens het sporten. Of je nu langs een drukke weg loopt of je tijdens je training in het park geregeld andere lopers of wandelaars passeert: een gezichtmasker is geen overbodige luxe om op te zetten als je veilig wil sporten. 
Daarom ontwikkelde BUFF een (sport)masker gemaakt van de comfortabele CoolNet UV+ stof met een 3-laags, vervangbare filter. Het masker biedt een bescherming van 98% tegen aerosol druppels die bacteriën bevatten en in de omringende lucht verspreid kunnen worden. Zo biedt het masker een doeltreffende bescherming voor zowel jezelf als voor andere weggebruikers. Dankzij de verstelbare elastische banden aan de achterkant, heeft het masker bovendien een aangename pasvorm en vermijd je vervelende drukpunten rond de oren. Zo werk je komende maanden je loopsessies comfortabel en zonder zorgen af!  
Uitgelichte eigenschappen: 
– BFE (Bacteriële Filter Efficiency) van 98%.
– Dunne CoolNet UV+ stof voor een goede warmte- en vochtregulering. 
– Machinewasbaar op 60° C. 
– HeiQ Viroblock-technologie voor een efficiënte bescherming van de stof tegen microben en ziektekiemen 
Meer info op de website van Buff.

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.