Gratis BioLite Headlamp 200 voor nieuwe abonnees!

Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer een BioLite Headlamp 200 gratis bij.
Running.be magazine is het lijfblad van de Vlaamse loper. Tweemaandelijks krijg je nieuwe loopinspiratie op vlak van training, materiaal, events, etc. Running.be is er zowel voor de beginnende loper met tal van essentiële tips & tricks als voor de ervaren loper die nog meer uit zijn of haar loopsessies wil halen. 
Cadeau: BioLite Headlamp 200

De kans is groot dat je de komende maanden je training in het donker afwerkt. Met de hoofdlamp van BioLite zie je waar je loopt én word je gezien door andere weggebruikers. De heroplaadbare Headlamp 200 verlicht je pad tot 50 meter ver, is kantelbaar zodat je je licht kan richten op de plek waar je het nodig hebt én heeft een uniek minimalistisch ontwerp. Dankzij de integratie van de lamp in de band merk je amper dat je ze draagt en kan je je loopsessies in alle comfort en veiligheid afwerken. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?