Goed en slecht nieuws voor fans van Disney-loopschoenen

Vorig weekend vond in Florida het Walt Disney Marathon Weekend plaats. Voor New Balance het moment bij uitstek om uit te pakken met Disney-loopschoenen. Helaas heb je zulke collector's items niet in 1,2,3 in je bezit.

New Balance onthulde in Florida meerdere themaschoenen. Om te beginnen de Dumbo Vazee Pace en de Ariel Vazee Pace. Een beetje Disney-kenner weet dat Dumbo de olifant en Ariël de zeemeermin als inspiratie voor die schoenen dienden. Beide versies kosten rond de 115 euro.

En dan zijn er ook nog de Red Carpet Mickey (voor mannen) en Red Carpet Minnie (voor vrouwen). Overbodig om te zeggen welke Disney-figuren bij deze versies centraal staan. Deze unieke stukken kosten ongeveer 130 euro.

En dan nu het slechte nieuws…

Er is wel een klein probleem voor wie de schoenen meteen wil kopen: het is een zeer gelimiteerde uitgave. Zo konden alleen deelnemers en toeschouwers van het Disney Marathon Weekend zulke schoenen kopen. Ze hadden wel de mogelijkheid om tot zes paar mee naar huis te nemen.

Je moet evenwel nog niet wanhopen, want normaal gezien zullen de schoenen dit jaar op alle Disney-loopwedstrijden verkocht worden. Die vinden veelal plaats in California, maar in september staat er ook een halve marathon op het menu in Disneyland Parijs. En da’s toch al meteen een pak dichter bij huis.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?