Gloednieuwe Eindejaarscorrida Gent perfecte sportieve afsluiter van 2019

Op zondag 29 december staat de gloednieuwe Eindejaarscorrida Gent op het programma. Deze oergezellige eindejaarsrun - voorheen de Midwinternachtrun - neemt de deelnemers mee doorheen het prachtige winterse Gent en is een unieke gelegenheid om op sportieve wijze afscheid te nemen van 2019. Inschrijven is nu mogelijk!

Deelnemers krijgen de keuze tussen 5km of 11km om de kerstkalkoen helemaal te verteren en de laatste kilometers van 2019 af te werken. De start en aankomst van de Eindejaarscorrida Gent liggen op het historische Sint-Pietersplein pal in het hartje van de binnenstad. Bovendien loopt het parcours van zowel 5km als 11km dwars over het Sint-Pietersplein. Supporteren was nog nooit zo makkelijk! Na afloop krijgen alle (meerderjarige) lopers een jenever van Smeets aangeboden en kan de gezellige après-drink op het Sint-Pietersplein beginnen. Hier kan er geklonken worden op de laatste finish van 2019 en worden de eerste sportieve voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar! 

Running.be trakteert 

Als presenting partner wil Running.be tijdens de Eindejaarscorrida Gent lopers vanuit heel België voor een laatste keer in 2019 samenbrengen. Aan de Running.be-stand in de aankomstzone trakteren we je dan ook graag op een glaasje cava. In het novembernummer van het loopmagazine vind je een tegoedbon voor een gratis glaasje bubbels. Dit in het decor van het winterse Sint-Pietersplein. 
Haal het magazine nu in huis of lees het hier digitaal. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?