Gezond nazomeren met nieuw runningBE magazine: Sandra Bekkari, slim heropbouwen, goed herstellen,…

Het septembernummer van RunningBE magazine is vanaf nu verkrijgbaar. Op de cover niemand minder dan Sandra Bekkari en binnenin meer dan 100 bladzijden aan gezonde inspiratie: van een verstandige heropbouw na een rustige zomer en de leukste najaarsevents tot het vinden van rust op je loopschoenen en de rol van fascia bij je recuperatie. Dit en veel meer lees je in RunningBE september.

TOPFITTE SANDRA BEKKARI

‘Nooit meer diëten’ mag dan wel haar slogan zijn, ‘nooit meer lopen’ is onbespreekbaar voor Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige. Sandra Bekkari loopt al van kinds af aan en wil dat nog zo lang mogelijk blijven doen. We vroegen naar haar loopgeschiedenis, sportvoedingstips en kregen er lekkere receptjes uit haar succesvolle boekenreeks ‘Fast Food’ bovenop.

REN JE ZEN

September staat vaak ook synoniem aan het begin van een nieuw druk school- of werkjaar. Voordat je weer volop in je dagelijkse routine zit, bieden we je een plan van aanpak om het dit najaar eens anders te doen: van tips om je ongezonde (zit)gewoontes te doorbreken tot je loopsessies gebruiken om rust te vinden in de alledaagse ratrace.

HEROPBOUWEN, VOORBEREIDEN & HERSTELLEN

Dit najaar staan er – eindelijk – weer volop toffe loopevents op de kalender: van de AG Antwerp 10 Miles tot de AA Drink Spartacus Series en de Athora Great Bruges Marathon – voor iedere loper belichten we een event op maat. Om je hierop voor te bereiden, gingen we alvast advies vragen aan verschillende loopcoaches, experts en organisatoren voor tips en schema’s. Ook belichten we de rol van gezonde fascia om optimaal te herstellen nà je inspanning. 

Ontdek hier de volledige inhoud.  

RunningBE is verkrijgbaar in de supermarkt, Standaard Boekhandel & dagbladhandels. Bestel runningBE magazine online of lees het digitaal via Blendle.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?