Gezocht: marathondebutanten!

Heb jij vorig jaar de DVV Antwerp 10 Miles vlotjes uitgelopen en wil je in 2015 de overstap maken naar je eerste marathon? Stel je dan kandidaat om exclusief door running.be en Energy Lab begeleid te worden richting de DVV Antwerp Marathon!

Running.be magazine en Energy Lab slaan de handen in mekaar om drie lopers te begeleiden richting hun eerste marathon, namelijk de DVV Antwerp Marathon op 26 april 2015. De drie krijgen een conditietest en begeleiding aangeboden bij Energy Lab, en ontvangen een jaarabonnement op running.be magazine.

Voorwaarden om je kandidaat te kunnen stellen:

  • Je hebt in 2014 de DVV Antwerp 10 Miles zonder problemen uitgelopen
  • Je bent het gewoon om 30 à 40 km per week te lopen
  • Je hebt nog nooit een wedstrijdafstand verder dan 10 miles gelopen
  • Je bent in de mogelijkheid om van 5 januari 2015 tot en met 26 april 2015 een trainingsschema te volgen, met als climax deelname aan de DVV Antwerp Marathon op 26 april 2015

Voldoe je aan deze voorwaarden? Stel je dan kandidaat via de link hieronder!

De geselecteerde kandidaten zullen in de loop van de maand september persoonlijk verwittigd worden. Ben je niet geselecteerd, maar wil je toch meetrainen richting de DVV Antwerp Marathon? Volg dan het 16-wekenschema van Paul Van Den Bosch (dat exclusief in running.be magazine verschijnt vanaf het novembernummer) en volg de vorderingen van ons trio op de voet! De inschrijvingen van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon 2015 gaan open op donderdag 4 december om 10u!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?