Getest: tempo aanhouden dankzij lichtsignalen langs de piste

Running.be trok tijdens de zomervakantie niet naar een zonnig oord, wel naar Odense in Denemarken. Met een goeie reden: we gingen er een opmerkelijke atletiekpiste testen.

Begin dit jaar las je op deze website dat er in het Deense Odense een wel zeer opmerkelijke piste ligt. Die werd ook bekroond met een prijs. Voor de mensen die twijfelen over het unieke karakter van deze piste: bekijk deze fotospecial.

Running.be wilde graag uitzoeken of de piste ook zo leuk is als ze eruitziet. Daarom stuurden we een van onze journalisten op citytrip naar Odense. Die bestempelde de piste als een goede locatie voor een familie-uitstap en was ook gecharmeerd door het systeem waarmee je je tempo kan aanhouden. Langs de piste staan er palen met lichtjes. Die kan je via je smartphone instellen op een bepaald tempo. Vervolgens moet je de flikkerende lichtjes volgen om je tempo aan te houden.  

Het volledige artikel lees je in ons septembernummer dat nog tot eind oktober in de winkels ligt. Je kan het ook hier digitaal lezen. De fotoreeks van onze man bekijk je hier.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?