Getest: sport- en vrijetijdszonnebril in 1

De Beyonder-sportzonnebril van Adidas Eyewear slaat met z'n trendy design een brug tussen een sport- en vrijetijdszonnebril. Wij onderwierpen hem aan een test.

Wat zegt de producent?

Het vederlichte en flexibele frame zorgt voor een comfortabele pasvorm. De neusvleugels van de bril zijn aanpasbaar, zodat je de grip kunt verbeteren. Ook het antislipmateriaal op de hoogte van de slaap doet op dat vlak zijn duit in het zakje. Dankzij de samenstelling van de lens krijgen je ogen een optimale bescherming en is een goed zicht in alle omstandigheden gegarandeerd. Dankzij de meerdere polycarbonaatlagen in de lens, zijn de glazen krasbestendig. Je kan de bril ook gebruiken als je optische correcties nodig hebt.

Wat zegt de test?

Ik krijg de bril in een stijlvol zwart doosje. Alleen daarvoor zou ik hem al willen kopen. Dat gevoel wordt sterker wanneer ik de bril bestudeer. Het zwarte frame met donkerbruine reflecterende glazen geeft me meteen zin om de bril op te zetten en ermee op pad te gaan. Voor een sportzonnebril vind ik het design vernieuwend en geslaagd. Bovendien heb ik er geen problemen mee om hem ook in het dagelijkse leven te dragen. Toch een doelstelling van dit product. Maar zit de bril ook goed, terwijl ik sport? Absoluut …

Het volledige testverslag lees je in ons novembernummer (of hier digitaal). De bril kost tussen de 99 en 159 euro, afhankelijk van kleur en type lens.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?