Getest: smartwatch voor sporters

Voortaan besteden we in running.be magazine meer aandacht aan producttests. In het huidige nummer bespreken we een base layer, sportbeha, hoofdlamp en ... een smartwatch voor sporters.

Die smartwatch voor sporters is de Polar M600. Dat toestel zat gedurende enkele weken rond de pols van onze journaliste Lindsey De Grande. Haar volledige review lees je in ons novembernummer (of hier digitaal).  

Voor de bezoekers van running.be geeft Lindsey ook al graag enkele tips in verband met de M600: “Om je batterij te sparen, kies je er al snel voor om je scherm voor dagelijks gebruik op dimstand te zetten, maar tijdens het sporten kan dat al eens irriteren. Niemand staart graag vijf seconden naar een horloge om zijn hartslag te zien verschijnen. Kies er daarom bij ‘instellingen’ voor om je scherm tijdens het lopen altijd te activeren. Nog een aanrader: verwijder na elke training de polsband van het scherm, zodat je hem kan schoonmaken. Je verlengt er de levenstermijn van de horloge(band) mee. En wil je dat je gegevens automatisch synchroniseren? Schakel bluetooth aan bij beide toestellen en leg ze dicht genoeg bij elkaar.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?