Getest: Jaybird X3, draadloze oortjes

Jaybird wordt een steeds grotere speler op de markt van draadloze muziekoortjes. Wij testten de X3 en voelden hoe lopen zonder hinderende kabels én met heldere klank je bevrijdt

Wat zegt de producent?

De X3 draadloze oortjes van Jaybird staan met hun klein formaat, sterk geluid en lange batterijduur garant voor veel uren sport-en muziekplezier. Ze stoten water af en zijn zweetbestendig, waardoor ze best tegen een stootje én waterdruppels kunnen. De inhoud van de box geeft je de keuze tussen oorkussentjes van isolatieschuimrubber en siliconen (S, M, L). Ook de oorvleugels zijn in de drie maten beschikbaar, zodat je op zoek kan naar de stevigste pasvorm voor jouw oren. Volledig opgeladen (na zo’n 2,5 uur via de bijgeleverde USB kabel) geniet je 8 uur lang van muziek, die je via de Jaybird-app zelf kiest. De oortjes kosten 129 euro.

Getest

De stijlvolle, zwarte oortjes met accessoires zitten in een mooie box waardoor ik meteen zin krijg om ze tijdens een training te gebruiken. Vooraf is het geen overbodige luxe om naar de website van Jaybird te surfen en de verhelderende videohandleidingen te bekijken. Je kan de oortjes op 2 manieren dragen, in 3 maten en met 2 soorten oorkussentjes. Met de kussentjes van isolatieschuimrubber klinkt de muziek helder. Het omgevingsgeluid verdwijnt wel voor een groot deel, dus gebruik ze bij voorkeur in een verkeersvrije omgeving!

In ons meinummer lees je het volledige testverslag. Je leest het hier ook digitaal.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?