Gespierde taal van Performance

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen worden de spieren vaak zwaar belast tijdens de langdurige inspanningen. Om het spierherstel te bevorderen ontwikkelde Performance de BCAA.

BCAA (branched chain amino acids) is samengesteld uit L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. Dit zijn drie vertakte aminozuren die nodig zijn om de hier eerder aangehaalde eiwitafbraak tegen te gaan en het spierherstel te bevorderen. De spiermassa zal hierdoor uiteindelijk ook toenemen.

Deze aminozuren worden niet zelf door het lichaam aangemaakt waardoor ze enkel via de voeding of supplementatie tot ons moeten genomen worden. Na inname worden ze meteen in de spieren gemetaboliseerd en zodoende niet in de lever opgeslagen.

Dit specifiek Performance product wordt best onmiddellijk voor en na de training genomen. De BCAA’s zullen bij inname voor de training de spierafbraak tijdens de inspanning minimaliseren en erna zorgen ze voor een maximale eiwitsynthese, recuperatie en opbouw van de spieren. Om de aminozuren vlot in het lichaam te laten opnemen werd dit Performance product met vitamine B6 verrijkt.

BCAA is in verpakkingen van 120 en 300 capsules aan de respectievelijke prijzen van 25,90 euro en 52,90 euro beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?