Geslaagde en zonnige vierde editie van Brugge Urban Trail (VIDEO)

In Brugge heeft zondag de vierde editie van Brugge Urban Trail® plaatsgevonden, dat is een uniek loopevenement over 10 km langs en door tal van historische Brugse gebouwen.

Met 5.000 deelnemers was het evenement helemaal volzet. Het was een stralende dag en de sfeer zat er meteen goed in van bij de eerste wave. Burgemeester Renaat Landuyt, schepen van sport Annick Lambrecht en CEO van NN Insurance, Jan Van Autreve gaven rond 9u het startschot.

Op een volledig vernieuwd parcours met 23 locaties leerden de deelnemers Brugge op een andere manier kennen. De West-Vlaamse hoofdstad is een indrukwekkende locatie met zijn prachtige gebouwen en parken. Zo liepen de sportievelingen door de lobby van Hotel Martin’s Brugge, terwijl de bezoekers volop uitcheckten. Bij Chocolatier Dumon volgde zelfs een unieke bevoorrading met chocolade.

Er was geen tijdsregistratie, maar titelsponsor NN biedt via MyPage voor elke deelnemer een persoonlijke compilatie aan van filmpjes en foto’s op drie locaties en de finish.

De volgende editie van de NN Urban Trail Series is op zondag 13 november in Namen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?