Geslaagde eerste Belgische night version van The Color RunTM

In Brussel heeft zaterdagavond de eerste night version van The Color RunTM in België plaatsgevonden. Iets meer dan 5000 deelnemers genoten van een kleurrijk loopfestival op de terreinen van Tour & Taxis.

De enthousiaste deelnemers ontvingen allemaal een zwart T-shirt mét blacklight headlamp en kregen elke kilometer een wolk van fluo kleurenpoeder over zich heen in de colorzones dat hen van kop tot teen kleurde en voor een zeer bijzondere sfeer en lichtshow zorgde. Af en toe viel er een kleine bui uit de lucht, maar dat kon de pret niet bederven. Er was geen tijdsopname, alles draaide puur om plezier maken. Alle leeftijden waren present en die werden na de finish nog getrakteerd op een optreden van de band Cookies & Cream, die rond 1u de festiviteiten afsloot. Uiteraard deelde Lipton aan iedereen nog een lekkere Ice Tea uit.

Het poeder waarmee iedereen tot een volmaakte regenboog werd omgetoverd is overigens helemaal natuurlijk en onschadelijk voor het milieu en de gezondheid. The Color RunTM  Night by Lipton Ice Tea steunde dit jaar het goede doel Think-Pink, een actie ten voordele van de strijd tegen borstkanker.

Bekijk hier de fotospecial van dit kleurrijke evenement.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?