Gert Verhulst onthult waarom hij bijna dagelijks loopt

Dinsdagavond was de eerste aflevering van 'Alloo bij' te zien op VTM. Luk Alloo portretteerde daarin Gert Verhulst. De baas van Studio 100 blijkt sportiever dan gedacht.

Toegegeven, wij vermoedden niet dat Gert Verhulst überhaupt aan sport deed, maar we hebben ons schromelijk vergist. In Alloo bij zagen we de baas van Studio 100 aan het werk op de crosstrainer (je kan het fragment via onderstaande link bekijken). Verhulst deed dat naar eigen zeggen niet speciaal voor de opnames: “Ik probeer het dagelijks te doen, maar kom uiteindelijk aan 4 tot 5 keer per week. Telkens een uurtje, met muziek van Ment TV in de oren. Volgens de crosstrainer verbrand ik daarbij zo’n 700 calorieën.”

Dat laatste is meteen de reden waarom Verhulst sport. “Ik doe het uit noodzaak, om te kunnen blijven eten en drinken wat ik lekker vind“, vertelde hij aan Luk Alloo. Dat doet ons een beetje denken aan wat Kürt Rogiers in ons septembernummer zegt: “Op de loopband redeneer ik in glazen wijn. Na een halfuur denk ik: er mag weer een chardonnay bij.” 

Alloo vroeg zich ook af wat er met Verhulst zou gebeuren als hij niet sport. “Ken je die series op Vitaya waar ze mensen van 600 kilo met een kraan uit hun bed moeten halen? Zoiets zou het zijn. Alles wat in een tabel staat als ‘slechte voeding’ eet ik graag.”   

Omdat we een goed karakter hebben … Gert, lees deze 5 tips om een recept gezonder te maken. Of kies voor deze lekkere, maar gezonde laatavondsnack.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?