Gepakt en gezakt met Scott

Nu het kwik eindelijk begint te stijgen kan je maar beter genoeg drinken tijdens het lopen. Scott lanceert daarom een nieuwe reeks belts en backpacks.

De Scott T-belt heupgordel (35 euro) met bidon is een prima reisgezel voor korte tot middenlange afstanden. De diagonale positie van de bidon en de gebruikte elastische stoffen moeten volgens de producent voor een ideale pasvorm en minimale hinder tijdens het lopen zorgen. De geïntegreerde pocket met rits is een bergplaats voor elk opvouwbaar runningjacket, sleutels, iPod… In het tweede zakje uit mesh kan je verschillende gels kwijt.

Voor wie op zoek is naar extra bergruimte heeft Scott de TP-10 (60 euro) in petto. Een ultra licht rugzakje uit ademende stoffen met 9 liter bergruimte en plaats voor twee (meegeleverde) bidons die op ergonomisch interessante plaatsen zitten voor een optimaal draagcomfort en een makkelijke toegang tot de bidon tijdens het lopen. De 2 mesh pockets op de schouderstraps staan garant voor een snelle toegang tot enkele gels tijdens het hardlopen. Ook de mogelijkheid voorzien om wandelstokken te bevestigen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?