Geox lanceert ‘ademende’ sportschoen

Onder de naam NET® stelt Geox een volledig ademende sportcollectie voor. De collectie omvat een aparte mannen- en vrouwenlijn, elk met drie verschillende modellen.

De nieuwe Geox sportschoen (foto Geox)
De nieuwe schoenen zijn gebaseerd op de Alpha-lijn die ontworpen is met de bedoeling een volledig ademende sportschoen te ontwikkelen zonder aan de laatste modetrends voorbij te gaan.

De Net® System-technologie, ontwikkeld door de onderzoekslaboratoria van Geox en internationaal gepatenteerd, laat de voeten over hun gehele oppervlakte ademen. De traditionele rubberzool werd vervangen door een buitenframe en een steunnet. Samen met het speciale Geox-membraan over de gehele zoollengte zorgen die ervoor dat de voeten kunnen ademen terwijl water, modder en andere externe elementen die naar binnen zouden kunnen sijpelen, buiten worden gehouden.

Geox hoopt met deze nieuwe lijn het startschot te geven van een nieuw tijdperk. “Vandaag maken we sport die ademt, verklaarde Mario Moretti Polegato, de directeur van Geox. “We doen dit op vraag van onze klanten. Die zijn het nu gewoon dat hun voeten “ademen” in onze schoenen en zoeken voor hun sportkleding dezelfde voordelen.”

“De Italiaanse slagzin ‘Sport che respira’, wat zoveel betekent als Sport die ademt, is een eenvoudige slogan met een onmiddellijke impact waarmee wij de eerste stappen in een nieuwe markt zetten.”

In België zal de Geox Sport-collectie enkel in speciale Geox-winkels worden aangeboden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?