Generali Belgium wordt presenting partner van de Running Tour 2017

Generali Belgium wordt de presenting partner van de Running Tour 2017. De Running Tour groepeert al jaren de mooiste Belgische stadslopen, waaraan in 2016 meer dan 65.000 lopers deelnamen.

Met de Running Tour streeft organisator Golazo sports ernaar om iedere recreantloper in België kwalitatieve events aan te bieden. Met aandacht voor chronologische en geografische spreiding en diversiteit in parcours en afstand (van 1 tot 15 km). Dit jaar maken 12 events deel uit van de Running Tour.

Als presenting partner zal Generali Belgium zichtbaar zijn op alle startnummers, alsook via de nodige on site visibility.

“Generali wil een verzekeraar zijn die dicht bij de mensen staat. De evenementen van de Running Tour zijn verspreid over heel België, dus al onze partnermakelaars en klanten zijn erbij betrokken. En natuurlijk willen we Generali ook dichter bij de mensen brengen die ons nog niet kennen. Het partnership is tot slot ook een manier om onze aanwezigheid op de Belgische markt te onderstrepen”, aldus Tom Vanham, Chief Distribution Officer.

OVER GENERALI BELGIUM

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een onderdeel van de Generali Groep. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient de maatschappij 530 000 klanten en verkoopt ze een waaier levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1000 onafhankelijke makelaars in het hele land. In 2016 bedroegen de totale premie-inkomsten 800,2 miljoen euro. De activaportefeuille van Generali Belgium bedraagt 6,0 miljard euro.

In België is de Generali Groep ook aanwezig via drie belangrijke dochterondernemingen zijnde Generali Real Estate (GRE) dat bijna 147.000 m² beheert in kantoor- en residentiële gebouwen, Europ Assistance, een van de wereldleiders in bijstand en voor bedrijven Generali Employee Benefits (GEB), dat internationale coördinatie en monitoring biedt van programma’s en groepsverzekeringsplannen van meer dan 1.500 multinationals.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?