Gazet Van Antwerpen Urban Trail Mechelen feestelijke afsluiter NN Urban Trail Series 2017

De Gazet Van Antwerpen Urban Trail Mechelen werd met ruim 7000 deelnemers een schot in de roos. De nocturne avondloop en -wandeling was de perfecte feestelijke afsluiter van de NN Urban Trail Series 2017.

Het startschot werd gegeven door Schepen van Sport Walter Schroons. Hij zag ruim 7000 deelnemers de duisternis van de prachtige Mechelse binnenstad al lopend én voor het eerst ook wandelend verkennen. Deelnemers én supporters konden zich onderweg vergapen aan de leuke animatie en de prachtige historische gebouwen die Mechelen rijk is.

Werkelijk iedereen kreeg de kans om dit prachtige en unieke event van dichtbij mee te maken. Voor het eerst was ook mogelijk voor wandelaars om deel uit te maken van de Gazet Van Antwerpen Urban Trail. Inschrijven voor de editie van 2018 kan nu al via de link onderaan dit artikel!

AFTERPARTY

Aangezien de Gazet Van Antwerpen Urban Trail Mechelen de laatste manche was van de NN Urban Trail Series 2017 mocht een klein feestje uiteraard niet ontbreken. De deelnemers én hun supporters konden in de gezellige winterbar op de speelplaats van het Sint-Romboutscollege nog even gezellig napraten bij een lekker warm houtvuurtje. Verder waren er ook foodtrucks en drankstandjes aanwezig. Wie wil kon zelfs een dansje wagen op de beats van de DJ.

PLAN BELGIË

Tijdens iedere Urban Trail in 2017 konden de deelnemers een bijdrage leveren aan Plan België. In Mechelen kreeg de ngo een mooie cheque van net iets meer dan 20.000 euro. Het ingezamelde geld wordt gebruikt in de strijd tegen kindhuwelijken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.