Garmin pakt uit met nieuwe smartwatch

Liefhebbers van technologie kunnen in het zicht van de lente hun hartje ophalen dankzij Garmin. Dat lanceerde twee nieuwe Vivo-producten.

Vivofit 3

Deze activity tracker – die onder meer het aantal stappen en verbrande calorieën bijhoudt – is vanaf april beschikbaar en kost 119,99 euro. Hij detecteert de activiteiten van de drager en weet dus of jij wandelt, loopt, fietst, zwemt,… De tracker beschikt over een autonomie van meer dan een jaar en kan tot 50 meter onder water gebruikt worden. Net als zijn voorganger geeft hij je een analyse van je slaapgedrag en zet hij je middels een rode lijn op zijn display aan om te bewegen.

Vivoactive HR

Dit is een multisport smartwatch met een hartslagmeter aan de pols. Hij is vanaf april beschikbaar voor 269,99 euro. Het gadget heeft een autonomie tot acht dagen en een antireflecterend aanraakscherm. Het nieuwe model verzamelt informatie over de verschillende activiteiten van de drager overdag en ’s avonds en analyseert die gegevens. De Vivoactive HR ontvangt ook Smart Notifications vanaf een smartphone en meldt op die manier aan de gebruiker dat hij een oproep, sms of melding van een sociaal netwerk heeft ontvangen. Bovendien wordt hij heel de dag door automatisch gesynchroniseerd met de Garmin Connect Mobile-app, kwestie van je trainingsvorderingen zo goed mogelijk op te volgen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?