Ga voor een najaar in topvorm met het nieuwste runningBE magazine!

De donkere, koudere maanden van het jaar komen eraan en dat betekent vaak een extra uitdaging voor je loopsessies. Daarom loodsen we je in dit nummer voorbij de belangrijkste valkuilen op vlak van training, kleding en motivatie, zodat je deze winter comfortabel en met volle goesting je sportschoenen blijft aantrekken. Want een goede conditie in het voorjaar, die kweek je in de wintermaanden. Ontdek hier ons nieuwste nummer.

Inspiratie krijg je dit keer van niemand minder dan één van onze gouden medaillewinnaars op de voorbije Olympische Spelen. Red Lion-aanvoerder Félix Denayer blinkt niet enkel uit op het hockeyveld, maar blijkt ook over een groot looptalent te bezitten én is bovendien een vat vol inspiratie en motivatie. Kortom, de ideale persoon om mee terug te blikken op het grote sportjaar van 2021 en jou alvast te motiveren voor een sportief 2022.

LOOP WARM VOOR HERFST & WINTER

Op trainingsvlak krijg je praktische tips mee om je vormpeil dit najaar te behouden, vertellen we je alles over hoe je spierpijn kan vermijden en verhelpen en ontdek je hoe je het best traint en eet naargelang je leeftijd. Om je loopsessies ook veilig te laten verlopen, geven we samen met Sport.Vlaanderen een overzicht van bekende verlichte looppaden in jouw provincie.

Als alternatieve training belichten we dit keer de voordelen van yoga en pilates voor een lichaam en geest in balans én betere loopprestaties. Ook je gezondheid krijgt een boost met enkele verrassende recepten: van een heerlijke, verwarmende ovenschotel tot ontbijt-, lunch- en dinerinspiratie van de bekende Nederlandse chef-kok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff.

EN VERDER …

* Uitgebreide kledingspecial met de leukste prestatiegerichte eyecatchers voor komend seizoen;
* Advies voor meer mentale (veer)kracht;
* Reportage over de populaire en succesvolle fitblog de ‘Healthy Sisters’ van Rachida en Najima;
* De optimale dosis sport voor je gezondheid;
* Niet te missen loopevents om dit najaar nog in je agenda te plaatsen, zowel voor de stad- als natuurliefhebber!

Ontdek hier de volledige inhoud van het november/decembernummer, nu verkrijgbaar! In de supermarkt, dagbladhandel & Standaard Boekhandel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?