Ga de grootste uitdagingen aan met het nieuwe Polar Grit X outdoor multisporthorloge

Polar lanceert de Polar Grit X, een lichtgewicht outdoor multisporthorloge met lange batterijduur en nieuwe functies zoals Hill Splitter, weersvoorspellingen en routebegeleiding.

Polar kondigt vandaag een nieuwe aanwinst aan: Polar Grit X. Dit multisporthorloge is speciaal ontworpen voor outdoorliefhebbers, met een robuust en lichtgewicht ontwerp, ultralange batterijduur en tal van andere nieuwe functies. Of je nu op een berg staat of je thuis oefent ter voorbereiding op een nieuw avontuur: Polar Grit X biedt alle essentiële ingrediënten om de grootste uitdagingen te doorstaan.

Een overzicht van de belangrijkste eigenschappen en nieuwigheden:
* Met slechts 64 gram is Polar Grit X ongelooflijk licht, zonder in te leveren op batterijduur. De batterij gaat tot 40 uur mee in volledige trainingsmodus en tot 100 uur met verschillende energiebesparende functies.
* De nieuwe Hill Splitter-functie detecteert automatisch of je een heuvel op of af gaat en geeft gedetailleerde prestatie-informatie en inzichten na elke sportsessie.
* De FuelWise voedingsassistent biedt op maat gemaakte, automatische herinneringen die je helpen bij het behouden van het juiste niveau van hydratatie en voedingsstoffen tijdens lange sportsessies.
* Integratie met Komoot voor routeplanning en -begeleiding.
* Tweedaagse weersvoorspellingen.

Verkoopinformatie
Polar Grit X kost 429,90 euro en is verkrijgbaar op polar.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?