Fit blijven aan boord van een schip

Ben je voor komende zomer nog altijd op zoek naar een geschikte vakantieplaats? Lees: eentje waar je je conditie kan onderhouden. Misschien is een cruise dan wel iets voor jou.

Nee, we hebben niet te veel paaseieren met likeurvulling achter de kiezen: op een cruise kan je wel degelijk je conditie onderhouden. Toch zeker als je kiest voor een van de schepen van Costa Cruises.

Ook al zit je midden op zee, dan nog kan je op een van die schepen je conditie onderhouden. Zo is er op de boten een jogging track, zodat je op eender welk uur van de dag toertjes kan lopen met zicht op zee. Vind je het weinig comfortabel om dicht bij de reling te lopen, dan kan je ook gewoon kiezen voor de fitness binnenin. Voorts kan je aan boord ook tennissen, volleybal en basketbal spelen.

En dan is er nog de voeding. Op vakantie is het altijd verleidelijk om je vol te proppen met van alles en nog wat. Bij Costa Cruises vind je echter heel wat gezonde voeding, omdat de rederij in 2015 het Milan Protocol tekende. Het engageert zich bijgevolg om gezonde voeding te promoten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?