Fisherman’s Friend StrongmanRun in uniek decor

Nu zaterdag 1 april vindt de Fisherman's Friend StrongmanRun plaats in Terhills. Het voormalige mijnterrein gelegen op de grens van Maasmechelen en Dilsen-Stokkem vormt het unieke decor van de tweede obstakelrun in de KBC Spartacus Series. Dat is de verzameling van de leukste en meest uitdagende obstakelruns van ons land, waar ook de Battle of Thor in Genk (3/9) toebehoort. Inschrijven voor zaterdag kan nog steeds.
Het prachtige recreatiegebied Connecterra, gelegen op Terhills, vormt het vertrek- en aankomstpunt van deze editie. Tijdens deze obstakelrun maak je kennis met een verrassend landschap van “bergen en meren” met spectaculaire panorama’s. Het is de geschikte locatie voor een uitdagend parcours met heel wat hoogtemeters!

Er zullen enkele duizenden deelnemers aan de start staan. Zij krijgen een parcours van 11 km voorgeschoteld met maar liefst 24 hindernissen. Zowat 500 deelnemers leggen het parcours tweemaal af. Goed voor 22 km en 48 hindernissen. Het is vooral uitkijken naar de Angel Falls en de Tobogaan, twee hindernissen waarbij de deelnemers zeker niet droog zullen blijven, maar ook naar de beklimming van de mijnterrils waar we de deelnemers aanraden om toch even te genieten van het adembenemende uitzicht.

Om het comfort van de deelnemers op het parcours zo groot mogelijk te maken, zal er om de 10 minuten in waves van 150 lopers gestart worden. De eerste wave start om 12u. Iedere deelnemer krijgt een uniek StrongmanRun T-shirt, een prachtige medaille aan de finish én een VIP dagpas om op zaterdag 1 april met 10% korting te shoppen in de boetieks van Maasmechelen Village.

INSCHRIJVEN KAN NOG

Wie er zaterdag nog bij wil zijn, kan nog steeds inschrijven. Online via www.kbcspartacusseries.be tot en met vrijdag 31 maart 23u59 of zaterdag ter plaatse vanaf 10u.
NATUUR STEUNEN

Kom je graag genieten van dit spektakel zonder zelf deel te nemen, ook dat kan! Supporters en toeschouwers zijn erg welkom nu zaterdag. Ze betalen net als de deelnemers 2 euro om toegang te krijgen tot Connecterra. Dit bedrag wordt integraal doorgestort aan Connecterra en dient voor het beheer en onderhoud van dit uniek stukje natuur waar je mag doorlopen. Meelopen of supporteren is dus de natuur steunen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?