Femke Herygers zoekt co-piloot

Niemand minder dan Femke Herygers zal op 3 mei de Catcher Car besturen op de Wings for Life World Run. De dochter van voormalig wereldkampioen veldrijden Paul Herygers zoekt nog een co-piloot, waag je kans!

Op 3 mei staan in Ieper en gelijktijdig wereldwijd opnieuw duizenden lopers aan de start van de Wings for Life World Run. Ze lopen om geld in te zamelen voor mensen met een ruggenmergletsel die zelf niet meer kunnen lopen. Speciaal aan de Wings for Life World Run is de Catcher Car of rijdende finishlijn, die een halfuur na de deelnemers start en geleidelijk alle lopers zal inhalen tot er één winnaar overblijft.

Na Tanja Dexters vorig jaar, zit dit jaar Femke Herygers achter het stuur van de Belgische Catcher Car. Wil jij tijdens de Wings for Life World Run naast Femke zitten in de Catcher Car? Laat dan via www.redbull.be/copiloot weten waarom jij de perfecte co-piloot zou zijn van deze knappe bestuurster. De leukste inzending wordt uitgekozen door peter Marc Herremans.

Oefenen met de gratis app

Wil je de hete adem van de Catcher Car al eens in je nek voelen? Met de Wings For Life World Run App maak je van elk joguitje een échte wedstrijd. De applicatie bevat een trainingsprogramma én een virtuele Catcher Car. Je wordt op de hoogte gehouden hoe ver de (fictieve) Catcher Car nog verwijderd is van jou en wanneer je je tempo dus wat moet verhogen. De applicatie is er zowel voor iOs als Android.

Inschrijven voor de Wings for Life World Run kan via de inschrijvingsmodule op de officiële website www.wingsforlifeworldrun.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?