Evy Gruyaert verovert Nederland

Na Vlaanderen verovert Evy Gruyaert ook stilaan Nederland als loopgoeroe. Vanavond mag ze het succes van haar Start to Run-hype gaan verklaren in de populaire talkshow De Wereld Draait Door.

“(Beginnende) lopers zweren bij de podcasts van de Belgische hardloopcoach Evy Gruyaert. In dit tien weken durende hardloopprogramma fungeert Evy als mental coach, als stok achter de deur – “Komaan, uit die luie zetel!” – maar ook als een goede vriendin die je een schouderklopje geeft als je je loopschoenen in de sloot wilt gooien”, zo wordt Gruyaert omschreven op de website van de talkshow van Matthijs Van Nieuwkerk.

Mogelijk worden er ook fans van Evy uitgenodigd in de studio. De Wereld Draait Door is te zien vanaf 19u30 op Nederland 3.

In het meinummer van running.be magazine kan je een uitgebreid interview met Evy Gruyaert lezen.

running.be magazine
De Start to Run Special met Evy Gruyaert, Mieke Boeck en je eerste loopschema, reportages over buggy running, lichaamstaal bij lopers en lopen in Groot Brittannië, de nieuwe Urban Trail-hype uitgetest, Kortrijk loopt tegen kanker, nu al drummen voor de 20 km door Brussel, de wedstrijdschoenenspecial, lopen & alcohol, 24u aan het Sportkot, lopen als remedie tegen de examenstress, en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 2 mei in de winkel te verkrijgen is!
 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?