Evy Gruyaert: ‘Luisteren naar Hautekiet tijdens het lopen’

Begin december raakte bekend dat Evy Gruyaert de populaire Start to Run-app ook in Duitsland en Groot-Brittannië zal lanceren. Ondertussen maalt de presentatrice zelf uiteraard nog steeds de nodige kilometers, al zijn dat er wel minder dan vroeger.

Evy Gruyaert werd enkele jaren geleden geopereerd aan haar knie en moest daardoor haar loopkilometers aanzienlijk reduceren. Dat neemt niet weg dat het VIER-gezicht tegenwoordig nog altijd twee keer per week 5 tot 10 kilometer aflegt in haar woonplaats De Pinte, zo zegt ze in lifestylemagazine Goesting. “Ik ga het liefst joggen langs de Doornhammekeroute, een verharde baan waar geen auto’s mogen rijden. Langs de bomen en het water: da’s zalig uitwaaien”, aldus Gruyaert.

En net als velen loopt ook Gruyaert met oortjes, maar wel om eerder aparte reden. “Ik zet Radio 1 op. Eigenlijk is dat best bizar, nu ik erover nadenk. (lacht) Sowieso loop ik niet graag met muziek, ik vind babbels veel aangenamer. Hautekiet, of De bende van Annemie. Dat helpt me om tot rust te komen.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?