Evy Gruyaert draait door

Evy Gruyaert was dinsdag te gast in de populaire Nederlandse talkshow De Wereld Draait Door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk was behoorlijk onder de indruk van haar sexy stem. Herbekijk het fragment!

Van Nieuwkerk gaf zelfs toe dat haar stem hem een beetje bronstig maakte. Hij raakte klaarblijkelijk opgewonden van de oneliners waarmee de Start to Run-podcasts gevuld zijn. Gevraagd naar een persoonlijke aanmoediging voor zijn laatste kilometer kreeg de presentator als antwoord: “Ik geef je een kus op het einde.”

Evy Gruyaert vond het allemaal nogal meevallen: “Ik vind mijn stem zelf niet sexy. Ik zou ook niet naar mezelf luisteren of bevelen opvolgen van mezelf.”

In de studio waren ook Nederlandse fans te gast die met Evy waren beginnen te lopen. Een marathonloper vertelde dat hij zonder haar nooit had volgehouden, terwijl een vrouw dan weer getuigde over hoe ze dankzij de podcasts elf kilo was afgevallen.

Gruyaert verklapte ook al dat ze bezig is aan een eigen Start to Run-app, waarop je je eigen muziek kan zetten. Je kan ermee niet alleen toewerken naar 5 of 10 km, maar ook naar 15 km en zelfs een marathon. Ook speelde ze met het idee om een concept uit te werken met gepersonaliseerde aanmoedigingen.

Bekijk het volledige fragment via de link onderaan.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?