Erika Van Tielen en co lopen 75.000 euro bij elkaar

Erika Van Tielen, Marc Herremans, Marieke Vervoort en co hebben afgelopen weekend gelopen en gehandbiked voor het goede doel. De tweede editie van Run To Walk Again bracht voorlopig al 75.000 euro op.

Run To Walk Again bestond opnieuw uit een parcours van 337 kilometer, het equivalent van acht marathons, langs verschillende Vlaamse revalidatiecentra en scholen voor bijzonder onderwijs. 25 teams van telkens één handbiker en maximaal 15 lopers legden de estafettetour met succes af.

Elk team moest minstens 3.000 euro bij elkaar sprokkelen voor To Walk Again, een organisatie die mensen met een fysieke beperking aan sport wil laten doen. Voorlopig bracht de sportieve benefiet al 75.000 euro op, het volledige bedrag wordt bekendgemaakt op 27 oktober.

Het team van Orthopedie Herentals kwam als eerste over de meet in het Sporta-centrum in Tongerlo. Ook een BV-team rond Erika Van Tielen en de handbikers Marc Herremans en Marieke Vervoort, de peter en meter van het evenement, deed mee. Minister-president Kris Peeters liep zaterdagmorgen mee met het team van Unizo-topman Karel Van Eetvelt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?