Er zit een steentje in mijn schoen …

Niets zo vervelend als een steentje in je schoen tijdens het lopen. Maar wat als er 731 steentjes in je schoen zitten?

731 steentjes in je schoen is pure fun … als je graag met Lego speelt. Vandaag heeft de Deense speelgoedfabrikant een Lego-variant van de adidas Originals Superstar gelanceerd. Deze iconische sneaker kwam in 1969 als basketbalschoen op de markt. Ondertussen is de Superstar ook buiten de sportwereld te vinden als een van de meest veelzijdige streetwearschoenen ter wereld.

De Lego-variant van de Originals Superstar bestaat uit 731 Lego-steentjes waarmee je de iconische zwart-witte sportschoen tot in detail volledig kan nabouwen. Inclusief de kenmerkende adidas-strepen uiteraard. Als je thuis extra Lego-blokjes hebt liggen, kan je creatief aan de slag en je eigen touch aan de schoen geven.

Om alles nóg realistischer te doen lijken, wordt de Lego-schoen net als een echte adidas-sneaker in een schoendoos geleverd en krijg je er ook nog een echte veter bij.

Let op: het is niet de bedoeling om met die Lego-schoen te gaan lopen. Dat zou minstens even pijnlijk zijn als met blote voeten op een rondslingerend Lego-steentje te trappen …

Tóch is het mogelijk om met Lego-schoenen te lopen, maar dan wel met echte adidassen waarin enkele Lego-blokjes en -elementen verwerkt zijn. Zo werd in april een Lego-variant van de adidas Ultraboost DNA gelanceerd waarbij de bovenkant van de schoen opgemaakt is in baksteenstijl en de kenmerkende adidas-strepen uit Lego gemaakt zijn.

Ook van de adidas Originals Superstar zal binnenkort naast een ‘buildable’ ook een ‘wearable’ versie op de markt komen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.