Energy Lab opent tweede vestiging in Gent

In de zomer van 2009 zag het gloednieuwe concept 'Energy Lab' het levenslicht: een trainingsbegeleidingscentrum voor al wie sport en beweegt. In navolging van het succes in Paal Beringen, is er nu ook een tweede centrum geopend in Gent.

Kris Peeters opende het nieuwe Energy Lab met een inspanningstest. (foto belga)
Vanaf nu kan zowel de recreatieve als de competitieve sporter ook in Energy Lab Gent terecht kunnen voor o.a. inspanningstesten, gepersonaliseerde coachingprogramma’s, sportmedische keuringen, fietspositionering, analyse van de lichaamssamenstelling en voedingsadvies.

Bob Verbeeck, CEO van Golazo en Energy Lab: “De opening van een tweede Energy Lab in Gent is voor ons een logische volgende stap gezien het grote succes van Energy Lab in Paal-Beringen. Vanuit Energy Lab willen we elke sporter die jaarlijks deelneemt aan tal van sportevenementen op een verantwoorde en wetenschappelijke manier voorbereiden en van advies voorzien. De nieuwe vestiging zal dan ook de gekende mix aanbieden van fysieke testing en coaching, bewegingsanalyse en voedingsadvies.”

Bert Ackaert, coach van o.a. Omega Pharma-Lotto en samen met Paul Van Den Bosch en Kristof De Smet bezieler van Energy Lab, klinkt opgetogen: “De focus van Energy Lab ligt op een volledige adviesverstrekking, de modernste technologieën en een grote bezorgdheid voor de persoonlijke doelstellingen van elke sporter. We zijn dan ook bijzonder fier om dit tweede gloednieuwe trainingsbegeleidingscentrum in Gent te openen.”

Energy Lab Gent werd feestelijk geopend door minister-president Kris Peeters en Sven Nys. Ze legden een inspanningstest af onder het goedkeurend oog van Svens coach en Energy Lab bezieler Paul Van Den Bosch. Die stelde ook meteen het gloednieuwe wielerboek Energy Lab voor: een gedetailleerde handleiding voor wielrenners.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?