Energiegel met pizzasmaak

Ben je die zoete energiegels beu of heb je tijdens een lange duurtraining of wedstrijd wel eens zin in iets hartigs? Dan heeft Clif voor jou energygels met de smaak van pizza of gegrilde zoete aardappel.

Meer en meer producenten kiezen voor alternatieve smaken naast de traditionele citroen en sinaasappel. Clif gaat mee die richting uit met de Athlete Series. Die is er als zoet en hartig en de vloeibare energie ligt wat tussen gel en echte voeding.

Geraspte kokosnoot (voor de zoete varianten) en quinoa (voor de hartige varianten) zijn toegevoegd, zodat je toch wat kunt kauwen. Toch is het lichter verteerbaar dan vaste voeding dankzij een hoge hoeveelheid water en de zachte textuur, en tegelijk voelen ze meer aan als gewoon voedsel dan een normale gel.

Maar het meest opvallende is toch de pizzasmaak die er is bijgekomen. De Clif Organic Energy Pizza Margherita klinkt misschien vreemd, maar voor bepaalde mensen kan het wel een perfecte optie zijn. Bovendien is het glutenvrij en geschikt voor veganisten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?