Endurance Sports Day: laat je inspireren en til je sportprestatie naar een hoger niveau

Endurance Sports Day is hét nieuw kennisplatform voor duursporters. De eerste editie verloopt volledig digitaal en vindt plaats op woensdag 11 november.
Endurance Sports Day is gericht op de (duur)sporter: van trailrunner en marathonloper tot lange afstandsfietser, duatleet of triatleet die op zoek is naar dé kennis om zijn of haar doelen te bereiken. Je wordt er geïnformeerd en geïnspireerd door heel wat topsporters, artsen en coaches. 
Zo kan je interviews met bekende atleten live volgen en inspiratie halen uit hun trainingen, voedings- en levensstijl. Daarnaast zijn er de keynote-sessies van diverse inspanningsfysiologen en medische experts die advies geven omtrent trainingsschema’s, blessurepreventie, mentale weerbaarheid, … 
Bekende namen die je op 11 november zullen inspireren en adviseren, zijn onder meer topatleet Koen Naert, Kristof De Kegel (coach van wielerfenomeen Mathieu Van der Poel), sportkinesist David Bombeke, inspanningsfysioloog Peter Hespel, Dan Lorang (coach van Jan Frodeno), …
Ben jij een geoefende duursporter? Wil jij je sportprestaties verbeteren, jezelf pushen om jouw ambitieuze doelen te halen? Dan kan je tijdens Endurance Sports Day bijleren van dé experten in duursport. Ontdek hier het volledige online programma.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?