Electric Run komt zaterdag naar Antwerpen!

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar maakt Antwerpen zich nu zaterdag 31 oktober opnieuw klaar voor de Electric Run. Je kan op Linkeroever 5 km afleggen op het ritme van opzwepende muziek met een ongeziene lichtshow. Inschrijven is nog mogelijk!

De Electric Run is wereldwijd een hit. Bij the World’s Brightest 5k is er geen sprake van een saai of eentonig parcours, lopers worden ondergedompeld in verschillende lichtdecors en vallen van de ene verbazing in de andere. Eenmaal aan de finish barst het feest pas goed los onder leiding van een aantal top-DJ’s. Het parcours eindigt in een spetterende Finish Line Celebration Party waarbij er samen met de coolste DJ’s alles uit de kast wordt gehaald om iedereen een avond te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten.

De tweede Belgische editie van de Electric Run vindt opnieuw plaats op Linkeroever, ter hoogte van het Sint-Annastrand van 17u30 tot 23u. Online inschrijven kan nog tot en met zaterdagmiddag 12u via onderstaande link! Op de dag zelf kan je ook nog ter plekke inschrijven vanaf 17u30.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?