Eindelijk de 9de editie van de AA Drink Spartacus Run

Recreatiedomein De Schorre in Boom wordt weldra eindelijk opnieuw het strijdtoneel van de AA Drink Spartacus Run. Na een gedwongen pauze in 2020 zullen op zaterdag 16 oktober opnieuw duizenden deelnemers meer dan 25 hindernissen overwinnen. De opbouw van het parcours en de hindernissen is deze week al gestart.

Klassiekers moeten geëerd worden. De Tobogaaaaaaaaan is zo’n klassieker. De 8 meter lange glijbaan is al verschillende jaren een van de eyecatchers op het parcours. The Jump verdient ook een plaats op diezelfde lijst. Waar de deelnemers de voorbije jaren van een 3 meter hoog ponton moesten springen, doet de organisatie daar dit jaar nog een meter bij. Het lijkt niet veel, maar wie bovenop The Jump staat, moet toch even slikken voordat hij/zij springt. Natuurlijk zijn er bij de opbouw ook veel nieuwe hindernissen.

Ook Recreatiedomein De Schorre kijkt uit naar 16 oktober. Voor hen is de Spartacus Run het eerste grootschalige publieksevent dit jaar. De Spartacus Run is de moeder van alle obstacle runs en nog altijd de meest populaire hindernissenloop van ons land. Een team van ruim 600 vrijwilligers, duikers en stewards is op 16 oktober in de weer om alles in goede banen te leiden.

Online inschrijven voor de Spartacus Run kan nog tot en met vrijdag 15 oktober (of tot de deelnemerslimiet is bereikt). Wil je op 16 oktober komen supporteren of een kijkje komen nemen naar de spectaculaire hindernissen? De toegang tot het evenement is gratis.

PRAKTISCHE INFO AA DRINK SPARTACUS RUN:

Programma zaterdag 16 oktober2021:

– 8u30: afhalen deelnamepakket
– 9u30: start eerste wave
– +/- 15u10: start laatste wave

Locatie:

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?