Eindejaarscorrida Gent verwent!

Lopers die op zondag 29 december deelnemen aan de Eindejaarscorrida Gent worden in de watten gelegd! Op de Running.be-stand trakteren we je op een glaasje bubbels en we hebben voor iedereen een sportief cadeautje klaarliggen...

Deze gloednieuwe eindejaarscorrida (ter vervanging van de Midwinternachtrun) is een gezellig winterse run doorheen Gent. Het is de ideale manier om het jaar 2019 af te sluiten op een sportieve manier, samen met al je loopvrienden! De start en aankomst van dit leuke loopevent liggen op het Sint-Pietersplein in hartje Gent. Je kan kiezen tussen 5 km of 11 km, afhankelijk van hoeveel kerstkalkoen of aperitiefhapjes je nog te verteren hebt… Let op, want de klim naar het Sint-Pietersplein is niet van de poes dus zorg dat je nog wat reserves in je benen hebt voor die laatste 100 meters bergop!

Bubbels & foamroller cadeau!
Aan de aankomst word je wel dubbel en dik beloond voor al je inspanningen. Want Running.be magazine trakteert! Op onze stand kan je genieten van een glaasje cava. Breng hiervoor zeker de tegoedbon mee die je vindt in ons novembernummer (nu nog steeds in de winkel, als je het nog niet hebt). 

Bovendien hebben we voor elke loper een extra cadeautje klaarliggen: een Blackroll Mini foamroller (blauw). Superhandig om je benen, armen, voeten of andere lichaamsdelen te masseren na het lopen. Dankzij z’n kleine formaat kan je de foamroller makkelijk meenemen, bijvoorbeeld naar je werk als je last hebt van wat spierpijn. Kom dus zeker af naar onze stand zodat je dit leuke gadget mee kan nemen naar huis! 
Op onze stand kan je trouwens ook een babbeltje slaan met onze andere lezers en onze medewerkers. Het wordt gezellig, hopelijk tot dan! Inschrijven voor de Eindejaarscorrida Gent kan via de website (link zie hieronder).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?