Eerste Goed Gevoel Ladies Run in Leuven

Nu zondag 6 mei staan de dames volop in de schijnwerpers tijdens de allereerste Goed Gevoel Ladies Run in Leuven. Om en bij de 1.500 loopsters verschijnen aan de start van een van de drie runs.

Dit ‘ladies only’ running event vindt plaats ter gelegenheid van de 20e verjaardag van Goed Gevoel, Vlaanderens populairste vrouwenblad. In de groene omgeving van het Sportkot, vieren de sportiefste lezeressen hun favoriete magazine op een parcours van 3 km, 5 km of 10 km. De parcoursen doorkruisen de bossen rond het sportkot. De finish ligt centraal op de atletiekpiste.

Elke deelneemster aan de Goed Gevoel Ladies Run krijgt bij haar inschrijving gratis een uniek, functioneel T-shirt. Wie de finish haalt, wordt beloond met een leuke gift bag boordevol goodies for ladies, zoals een Goed Gevoel in handtasformaat, een bon voor een StarMeal cup en veel meer!

Goed Gevoel Ladies Run Ambassadrices lopen ook mee

Wie zeker de finish wil halen, is het team Goed Gevoel Ladies Run ambassadrices! Columniste Martine Prenen en 3 lezeressen hebben zich onder begeleiding van de Health City personal coach maandenlang voorbereid op deze uitdaging en ze zijn er helemaal klaar voor! Ook enkele andere bekende vrouwen zoals Gella Vandecaveye en Els De Schepper zullen van de partij zijn.

Chiquita Kids Run en animatie

Voor de allerkleinsten – meisjes en jongens – is er een Chiquita Kids Run van ruim 1 km. Bovendien is er voor de aanwezige mannen en kids heel wat leuke animatie voorzien, waaronder een fotozoektocht op de terreinen van het Sportkot. Daarnaast kunnen ze uiteraard ook naar hartelust supporteren voor de loopsters. De Goed Gevoel Ladies Run wordt dus ook een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Inschrijven ter plaatse is nog mogelijk voor alle afstanden. Je kan hiervoor vanaf 11u30 terecht in het Gymnasium (Tervuursevest 101, Leuven). Wie zich vooraf inschreef kan hier ook het startnummer afhalen.

Programma Goed Gevoel Ladies Run
11u30: start inschrijvingen
13u30: Chiquita Kids Run 1km
14u00: Goed Gevoel Ladies Run 3km
14u30: Goed Gevoel Ladies Run 5km
15u00: Goed Gevoel Ladies Run 10km

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.