Een vrouwelijke, vrolijke en verrassende sportoutfit: het bestaat!

Verrassend, eigenwijs, een tikkeltje rebels én ultravrouwelijk? De vrolijke sportoutfits van F! by Fabulous! zijn het allemaal! Ontwerpster, onderneemster en sporty mama Stéphanie Tuytens besloot enkele jaren geleden om komaf te maken met saaie sportoutfits, en dat door haar eigen label te lanceren. Met haar nieuwe collectie doet ze daar nu nog een schepje bovenop!
Stéphanie Tuytens heeft er haar persoonlijke missie van gemaakt om vrouwen ook in sportkledij te laten stralen. “Heerlijk dat steeds meer dames zich durven te laten zien en bewust kiezen voor een sportieve levensstijl die ruimte laat voor hun vrouwelijkheid,” stelt ze vast. “Met de nieuwe collectie geef ik hen graag nog verder een duwtje in die richting.”

Focus with your figure, Flirt with your figure, Fabulize with your figure: het blijven de uitgangspunten van ieder stuk. “Met ‘Focus with your figure’ wil ik vrouwen motiveren om energie, voldoening en plezier te halen uit het sporten. Dankzij ‘Flirt with your figure’ zorg ik ervoor dat pasvormen, belijningen en prints de vrouwelijke vormen positief tot hun recht laten komen. En met ‘Fabulize with your figure’ zorg ik steeds voor bijzondere creaties waarmee vrouwen zich onafhankelijk, vrij en vrolijk voelen.”

In de nieuwe collectie, die vanaf eind maart verkrijgbaar is, vertaalt zich dat in een stijlvol gebruik van kleuren en prints. “Opnieuw is er ruimte voor de dierenwereld. De flamingo komt, als aanvulling op de fietstop en -broek, nu bijvoorbeeld ook terug in een warm tussenseizoensvestje. Naast de donkerblauwe top en het windjasje met mandarijnkleurige afwerking en vogelprint, is er nu ook een gloednieuwe top en windjacket met fuchsia afwerking en fuchsia lelie. Verder ook kleurrijke papegaaien, kersen en lipjes. De collectie werd ook zo opgevat dat het voortaan makkelijker is om bijvoorbeeld één broek te laten matchen met verschillende topjes. Aan de hoogwaardige kwaliteit en het draagcomfort werden niet geraakt. Op vraag van mijn klanten voegde ik wel een lossere looptop en -shirt toe aan de collectie. Daarmee doe ik geen toegeving aan de vormeloze outfits van weleer. Bovenal wil ik dat vrouwen zicht 100 % goed voelen in mijn outfits.”

Wil je de sportoutfits van F! by Fabulous! in het echt bewonderen? Dat kan tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair van 23 tot en met 25 maart in Flanders Expo Gent. Sportieve en modebewuste dames kunnen er hun hart ophalen aan de bestaande en nieuwe collectie. Ze genieten er bovendien van een exclusieve korting van 10%. Met de promocode MK1801870554 kan je ook nog eens een ticket kopen voor 10 in plaats van 15 euro, zowel via de site van Goed Gevoel als ter plaatse.

Over de prijzen van de kledij is momenteel nog niks bekend maar neem al eens een kijkje op de website www.fbyfabulous.be. Check zeker ook de Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?